What do you really really want?

Geef ruimte aan je hartsverlangen

Ik geloof dat leven gaat over verbinding: met jezelf en met anderen. Daarbij ga ik ervan uit dat iedereen al beschikt over de kwaliteiten om het beste uit zichzelf te halen. Maar soms lukt het niet om deze krachtbronnen op een effectieve manier in te zetten of lijkt er een blokkade te zitten waardoor je er (even) niet bij kan komen. Daar kan je veel last van ondervinden, je komt in een burn-out, loopt vast in je relatie of je verliest zelfs de zin in het leven. Vaak gebeurt dat onbewust, waardoor patronen zich blijven herhalen.

DROMEN

DURVEN

DOEN

Ik begeleid je bij het waarmaken van jouw hartsverlangen. Wat wil er gezien, gehoord en gevoeld wil worden zodat je de juiste stappen zet op weg naar datgene wat je werkelijk wil bereiken? Je neemt de touwtjes weer in handen en zo ben je in staat om nieuwe keuzes te maken, die voor jou het beste zijn. Hierdoor geef jij je leven/werk/relatie opnieuw een zinvolle betekenis.

Ik werk 1 op 1 en groepsgewijs via workshops en trainingen.

Harm Steenhuijsen

Mijn naam is Harm Steenhuijsen (1969). Oorspronkelijk ben ik opgeleid als gezondheidswetenschapper en werkte ik ruim 17 jaar als adviseur en leidinggevende bij diverse organisaties in de gezondheidszorg. In deze periode ontdekte ik mijn fascinatie voor de manier waarop mensen zich ontwikkelen en groeien. Zo ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de effecten van coaching en training. In eerste instantie vooral op de traditionele manier, vanuit het hoofd, maar door een aantal persoonlijke ervaringen kwam ik er achter dat ik daarmee een heel belangrijk instrument had overgeslagen, namelijk de wijsheid van het lichaam. Toen ik leerde onderscheid te maken tussen weten en ‘innerlijk weten’, voorbij woorden en taal maar in de diepte van gevoel en ervaring bleek er een nieuwe ruimte te ontstaan waarin soms op een andere manier verandering mogelijk is.

BLAUWE ~ STORM

De naam Blauwe~Storm heb ik ontleend aan de Maya-kalender (Tzolkin) en staat voor de kracht die gebruikt wordt om af te breken wat niet meer nodig is en daarmee ruimte maakt voor nieuwe mogelijkheden. Het staat symbool voor mijn manier van leven en werken waarin ik altijd op zoek ben naar vormen om van het bestaande een vernieuwde versie te maken die vruchtbaarder is dan de vorige.