Skip to main content

Mijn naam is Harm Steenhuijsen (1969). Oorspronkelijk ben ik opgeleid als gezondheidswetenschapper en werkte ik ruim 17 jaar als adviseur en manager bij diverse organisaties in de gezondheidszorg. In deze periode ontdekte ik mijn fascinatie voor de manier waarop mensen zich ontwikkelen en groeien. Zo ben ik me steeds verder gaan verdiepen in de effecten van coaching en training. In eerste instantie vooral op de traditionele manier, vanuit het hoofd, maar door een aantal persoonlijke ervaringen kwam ik er achter dat ik daarmee een heel belangrijk instrument had overgeslagen, namelijk de wijsheid van het lichaam. Toen ik leerde onderscheid te maken tussen weten en 'innerlijk weten', voorbij woorden en taal maar in de diepte van gevoel en ervaring bleek er een nieuwe ruimte te ontstaan waarin soms op een andere manier verandering mogelijk is.

Vanaf 2007 heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van coaching en training waaronder Coachingsvaardigheden aan de HAN Nijmegen en Oplossingsgerichte Coaching & Management en Ericksoniaanse technieken aan de Saxion Hogeschool Enschede. Bij de Smederij in Soerendonk heb ik verschillende opleidingen gevolgd in systemisch werk. Onder andere energetische (systeem) therapie, docentenopleiding energetische (systeem) therapie, werken met groepen en familieopstellingen.

Met mijn werkervaring en opleidingen op zak ben ik gestart met mijn eigen onderneming Blauwe~Storm, waarin ik workshops, training en coaching verzorg op het gebied van vraagstukken met betrekking op innemen van eigen ruimte, persoonlijke ontwikkeling en groei.

De naam Blauwe~Storm heb ik ontleend aan de Maya-kalender (Tzolkin) en staat voor de kracht die gebruikt wordt om af te breken wat niet meer nodig is en daarmee ruimte maakt voor nieuwe mogelijkheden. Het staat symbool voor mijn manier van leven en werken waarin ik altijd op zoek ben naar vormen om van het bestaande een vernieuwde versie te maken die vruchtbaarder is dan de vorige.

Heb jij een vraag over een persoonlijk traject, workshop of opleiding?
Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.

    Heeft u een vraag over: